Кои сме ние

maleАгенция за недвижими имоти „Нов дом“, Валенсия, посредничи при покупко продажби и отдаване под наем на всякакъв тип имоти във Валенсия и цялата област – апартаменти, къщи, вили, сгради, гаражи, терени и търговски обекти.

Разполагаме с много непубликувани на страницата имоти и изпращаме информация при поискване на такава. КАЖЕТЕ НИ КАКЪВ ИМОТ ТЪРСИТЕ И ЩЕ ГО НАМЕРИМ. Сътрудничим си с десетки партньорски агенции и водещи банки.

Предоставяме актуална и достоверна информация на клиентите си, помагайки им да вземат правилно и информирано решение. Без никакви предварителни заплащания до момента на резервиране на даден имот!

Преговаряме за постигане на най-добрите условия на сделката. Предоставяме предварителна информация за всички такси, данъци и хонорари. Пълна дискретност и персонално отношение, към нашите клиенти.

Проверяваме имота за тежести, ипотеки, запори, изкарване на „Енергиен сертификат“, съдействие за изваждане на NIE, откриване на банкови сметки, застраховки и др. документи.

Нашата цел е да осигурим възможно най-доброто ефективно и професионално обслужване на всички наши клиенти, гарантирайки успешност на поверените ни операции.

Нашите услуги, комбинирани с приятелски и близки отношения гарантират, че целият процес по търсенето, огледите, обработката на документите по сделката ще преминат ползотворно и приятно.

Професионализъм, честност, човешко отношение и доверие, прозрачност, са задължителни за нас и са част от фирмената ни философия.

Искаме да използваме този Портал и да благодарим на всички наши клиенти, които ден след ден ни се доверяват и се обръщат, към нас за съдействие. За нас е удоволствие да работим с Вас и за Вас.

За контакти: ел. поща: nuevo1hogar@gmail.com          тел. 0034/ 633 283 361              –         ОБАДЕТЕ НИ СЕ!

Така също търсим за свои клиенти всякакви апартаменти, къщи, търговски помещения и терени във Валенсия и околността за закупуване и под наем.

Ако разполагате с подобен имот за продажба или под наем свържете се с нас на следните координати:

тел. 0034/ 633 283 361      ел. поща: nuevo1hogar@gmail.com                  адрес: c. Colon, 22, 1 D, Valencia 

ОБАДЕТЕ НИ СЕ! 

Сравни имоти

Няма намерени имоти
Compare